Waarom is hier een kost aan verbonden?

Het maken van een website of webshop kan je vergelijken met de aankoop van een nieuwe wagen. Bij het gebruik van een wagen horen allerhande kosten zoals verzekering, brandstof, onderhoud, ... Het lijkt ons onwaarschijnlijk een wagen aan te kopen en gedurende de jaren dat je er gebruik van maakt, de benzine, verzekering en het onderhoud gratis te krijgen.

Ook bij het hebben van een webshop/website, domeinnaam of hosting komen soms extra kosten te kijken. Domein & hosting (jaarlijks te hernieuwen, vergelijkbaar met de verzekering van uw wagen), support & debugging (vergelijkbaar met onderhoud).

Net zoals bij het onderhoud van een wagen, kunnen ook wij support en/of debugging niet kosteloos gaan uitvoeren.

Hou alles up-to-date

Heel wat problemen (maar niet allemaal) kunnen vermeden worden door het regelmatig updaten van de software en plugins. (Meer informatie omtrent het belang van deze updates kan je hier terugvinden - Hoe het onderhoud en updates van jouw Wordpress website zelf uit te voeren, kan je dan weer hier terugvinden)

Onderhoud door copixa.

Wist je dat wij naast alle info omtrent het up-to-date houden van je eigen website of webshop ook beschikbaar zijn om dit voor jou uit te voeren? Wij zorgen voor dagelijkse backups, database optimalisaties, 2-wekelijkse updates van core-software en plugins & bescherming tegen hacking waardoor alle 'zorgen' bij het hebben van een website of webshop door ons worden overgenomen. Wees gerust, we houden het absoluut heel betaalbaar.

Benieuwd naar hoe het werkt en welke kostprijs hieraan verbonden is? Vul onderstaand formulier in.

  • Vermeld altijd je klantnummer, de domeinnaam, jouw e-mailadres en contactgegevens. (Jouw klantnummer kan je terugvinden op de jaarlijkse factuur.)

  • Na het ontvangen van de aanvraag nemen wij contact met je op met meer informatie omtrent de mogelijkheden.

_____________________________

Last updated