📝Van copixa. naar andere provider

Wens je jouw domeinnamen van bij onze diensten naar een andere provider te verhuizen? Ook dat kan.

Transfercodes

Voor bepaalde extensies (bv. .be, .com, .net, .org, .biz, .info) is een EPP of transfercode vereist om de domeinen te kunnen verplaatsen.

Voor .be domeinen kan de transfercode opgevraagd worden bij dns.be. De transfercode zal door hen verstuurd worden naar het e-mailadres van de rechtmatige eigenaar. Indien je de rechtmatige eigenaar bent, maar de transfercode niet ontvangt, kunt u ons ook vragen de transfercode naar u te versturen.

Opgelet! Desondanks het feit dat wij je altijd graag verderhelpen, zijn aan onze tussenkomsten kosten verbonden. Waarom is hier een kost aan verbonden?

Let wel! Door het verhuizen van jouw domeinnaam, worden SSL-certificaten en hosting abonnementen niet automatisch stopgezet. Indien u na de verhuis van de domeinnaam deze diensten wenst stop te zetten, surft u naar: Hosting stopzetten en maak je de keuze welke diensten bij ons stopgezet dienen te worden.

  • Vermeld altijd je klantnummer, de domeinnamen, jouw e-mailadres en contactgegevens. (Jouw klantnummer kan je terugvinden op de jaarlijkse factuur.)

  • Na het ontvangen van uw aanvraag nemen wij persoonlijk contact met je op om jouw stopzetting en identiteit te bevestigen.

  • Wij verwerken jouw aanvraag zo snel mogelijk.

_____________________________

Last updated