YouTube video Embed

Volg deze 5 simpele stappen om een YouTube video in te sluiten op jouw WordPress site

1. Open de YouTube-video die je op jouw website wilt delen.

2. Klik op de deelknop of kopieer de URL in je browser.

1. Klik op de insluit knop.

1. Kopieer de insluitcode.

1. Plaats de editor in Tekst-modus en plak de code in je WordPress-editor.

Tip: Terwijl je de insluitcode kopieert, kun je er ook voor kiezen om functies aan jouw wensen aan te passen. Functies zoals waar je wilt dat de video begint en of je de bedieningselementen van de speler zou willen weergeven.