Vertalen met Polylang

Het is erg belangrijk om de taal in te stellen voor alle bestaande berichten, pagina's, categorieΓ«n en tags, anders worden ze niet weergegeven op de frontend.

In de klassieke editor is de metabox voor talen direct toegankelijk aan de zijkant van het scherm.

Laten we een pagina maken in 4 talen:

Ga naar Pagina's > Nieuwe toevoegen

1. Kies de taal in de vervolgkeuzelijst.

2. Je kan dankzij het autocomplete invoerveld een reeds bestaande pagina als vertaling kiezen. Het plus-teken verandert dan in een potloodje.

3. Je kan een nieuwe vertaling maken door op het plus-teken te klikken.

4. Door op het potloodje te klikken, kun je de vertaling bewerken.

De bewerking voor berichten, aangepaste berichttypen, categorieΓ«n en tags is precies hetzelfde. Hieronder zie je hoe jouw pagina's worden weergegeven in de lijst met pagina's:

5. Het vlagpictogram betekent dat deze pagina in deze taal is. Als je erop klikt, wordt de pagina bewerkt.

6. Als je op het plus-teken klikt, kan je een nieuwe vertaling toevoegen.

7. Het potlood pictogram betekent dat er een vertaling bestaat. Door erop te klikken kan je de vertaling bewerken.

8. Je kunt de inhoud filteren op taal (berichten, pagina's, media, categorieΓ«n, tags, opmerkingen, tekenreeksvertalingen). Deze keuze is permanent (bewaard zelfs wanneer je uitlogt) en heeft ook invloed op de standaardtaal bij het maken van nieuwe inhoud.