Een backup herstellen

Stap 1. Log in op cPanel door jouw domeinnaam in te voeren gevolgd door /cpanel. Bijvoorbeeld: https://jouwdomeinnaam.be/cpanel

Indien je je cPanel gegevens niet weet, vraag ons dan jouw login gegevens te bezorgen.

Stap 2. Surf naar Bestanden > Backup Wizard.

Stap 3. Kies het soort backup dat je terug wilt zetten. Je hebt de volgende keuzes:

• Basisdirectory. Dit is een bestand waar alle gegevens van je hostingpakket in zitten, inclusief de map waar je website in staat.

• MySQL-databases. Dit is een bestand met alle databases en hun inhoud.

• E-maildoorstuurders/filters. Dit is een bestand met alle e-maildoorstuurders en filters.

Stap 4. Selecteer het bestand en klik op 'Uploaden'. Afhankelijk van de grootte van het bestand kan het even duren.

Stap 5. Nadat het uploaden klaar is, wordt de backup herstelt.

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.