🚀Toegang tot mijn hosting

Wanneer we jouw website of webshop opleveren, krijg je alle toegangsgegevens van ons doorgestuurd. Met toegang tot het beheerpaneel van de hosting, ben je zelf in de mogelijkheid om verschillende veel voorkomende zaken te gaan uitvoeren.

Dit kan onder meer zijn om:

• Mailadressen gekoppeld aan de hostingruimte te beheren

• De webruimte te raadplegen

• Bestanden en databases op mijn server te gaan gebruiken/configureren

• PHP-versie te updaten

• Een backup te nemen

• ...

Login gegevens opvragen

Zijn de login gegevens van jouw beheerpaneel zoek geraakt? Geen probleem! Vul onderstaande aanvraag in. Vul onderstaande aanvraag in. Vermeld steeds het domein, jouw klantnummer en contactgegevens. (Het klantnummer kan je terugvinden op je jaarlijkse factuur). Na ontvangst nemen we contact met je op ter bevestiging van jouw aanvraag en identiteit, waarna we je zo snel mogelijk de correcte instellingen bezorgen.