🚀Beheerpaneel

Door in te loggen op het beheerpaneel van jouw hosting kan je onder andere:

• Mailadressen gekoppeld aan de hostingruimte te beheren

• Een backup te nemen

• PHP-versie te updaten

• Bestanden en databases op mijn server te gaan gebruiken/configureren

• De webruimte te raadplegen

• ...

Afhankelijk van het type beheerpaneel (CPanel, DirectAdmin of Combell), zijn voor bovengenoemde functies verschillende handelingen nodig.

Welk beheerpaneel gebruik ik?

Wanneer je inlogt op het beheerpaneel van jouw hosting, kan je linksboven onmiddellijk nagaan met welk beheerpaneel jouw hostingruimte werd opgezet.

Bij elk type beheerpaneel hebben we in enkele kleine stappen uitgelegd, hoe de meest voorkomende zaken zelf uit te voeren.