πŸš€Wat is hosting?

'De cloud' is eigenlijk niets meer dan een andere computer, aangesloten aan het internet. Als je jouw website beschikbaar wil stellen op het wereldwijde web dien je een geschikte webruimte op een server te huren. Die ruimte is de plaats waar jouw website komt te staan. Doordat deze server aangesloten is op het internet kunnen jouw (potentiΓ«le) klanten naar je webpagina surfen.

Hosting maakt, net zoals jouw domeinnaam of SSL-certificaat, deel uit van de jaarlijkse kost verbonden aan het runnen van een website of webshop.