copixa. inschakelen om de instellingen aan te passen

Opgelet! Desondanks het feit dat wij je altijd graag verderhelpen, zijn aan onze tussenkomsten kosten verbonden. Waarom is hier een kost aan verbonden?

Om dit snel te kunnen oplossen, vragen wij je alvast Teamviewer te installeren, zodat wij de settings vanop afstand kunnen bijsturen. (https://www.teamviewer.com/nl/)

Een datum en tijdstip vastleggen kan online via onze boekingsmodule gekoppeld aan onze beschikbaarheid. Kies hierbij voor 'Teamviewer sessie'.

Maak een afspraak online