Autoreplies instellen via DirectAdmin

In DirectAdmin kan je directe of periodieke autoresponders instellen voor e-mailaccounts.

Opgelet! Afhankelijk van de skin van uw beheerpaneel, kunnen de visuals hieronder verschillend zijn in jouw omgeving. De stappen blijven echter dezelfde.

1. Om in te loggen in het DirectAdmin controlepaneel bezoek,

https://uw-domein.com:2222 of https://IP-adres:2222 of https://server-hostnaam:2222 .

2. Navigeer naar E-mailbeheer → Autoresponder .

3. Om een ​​autoresponder aan te maken, klik op “CREATE AUTORESPONDER” .

4.Voer de vereiste informatie in,

Antwoordadres: Geef de gebruikersnaam van jouw e-mailadres op (bijvoorbeeld: jurgen@, jeroen@).

Subject Prefix: Specificeer het onderwerp van de autoresponder mail.

Inhoudstype: Selecteer of je op tekst gebaseerde HTML voor het bericht wilt toepassen of gebruik wenst te maken van plain tekst.

Antwoordfrequentie: Dit is de geconfigureerde tijd in uren (lees: vertraging) voordat je een automatisch antwoord naar de ontvanger stuurt (1 minuten, 10 minuten, 30 minuten, 1 uur, enz.) .

Bericht beantwoorden: voer je berichttekst in.

Een CC verzenden naar: Vink deze optie aan en voer het e-mailadres in indien je een kopie van de autoreply naar een specifiek mailadres wilt versturen.

5. Tenslotte, om de autoreply in te schakelen → Klik op OPSLAAN .