📧Ik heb geen toegang tot webmail

De webmail kan steeds gebruikt worden via de url: http://jouwdomeinnaam.com/webmail waarbij je jouwdomeinnaam.com vervangt door jouw eigen domeinnaam.

Voor toegang tot de webmail kunt u als gebruikersnaam het mailadres opgeven van uw mailaccount en het daarbijhorende wachtwoord. Wanneer je bij het invullen van deze gegevens toch geen toegang hebt tot de webmail, dan zal jouw wachtwoord niet het correcte wachtwoord zijn.

Je kan zelf jouw wachtwoord herstellen. Let wel! Indien je een nieuw wachtwoord aanmaakt, zal je dit wachtwoord op alle toestellen opnieuw moeten instellen. Denk hierbij aan jouw telefoon, desktop PC, laptop, tablet, etc.