📧Via de webmail kan ik perfect versturen en ontvangen

Dat is alvast goed nieuws. Daar er geen issues zijn binnen de webmail, kunnen we ervan uit gaan dat het probleem zich voordoet op jouw computer en er geen problemen zijn met de mailserver. Hoogstwaarschijnlijk zijn de instellingen van jouw mail programma niet (meer) correct.

Door enkele eenvoudige stappen te volgen, kan je zelf de inkomende en/of uitgaande poorten wijzigen zodat de mails opnieuw vanaf jouw mail programma te gebruiken zijn.

Heb je liever dat wij tussenkomen, dan kan dat natuurlijk ook. ;)