📧Webmail is onbereikbaar (page not found)

Mogelijke oorzaken

Indien je de webmail niet kan bereiken, kan het probleem verschillende oorzaken hebben:

• Je hebt geen connectie met internet. (Kan je andere sites raadplegen?)

• Jouw ip-adres kan geblokkeerd zijn wegens teveel foutieve inlogpogingen.

• Jouw webruimte is overschreden.

• Er zijn problemen met de server

Een laatste check

Om de oorzaak van het geblokkeerde ip-adres uit te sluiten, is er nog een kleine test die ons verder kan helpen.

• Schakel op uw smartphone WiFi uit

• Surf op uw smartphone naar https//jouwdomeinnaam.be/webmail (waarbij je jouwdomeinnaam.be vervangt door jouw eigen domeinnaam)

Kan je de webmail via smartphone wel bereiken? Surf naar: Mijn IP-adres is geblokkeerd.

Kan je de webmail ook via smartphone niet bereiken? Dan kan je ons het probleem hieronder melden.

Het probleem melden

Meer kan je zelf niet meer ondernemen. Het probleem kan je ons het snelst melden door onderstaand formulier in te vullen. Wij bekijken het issue onmiddellijk en nemen contact met u op.