Email account aanmaken

Stap 1. Log in op je cPanel-omgeving

Indien je je cPanel gegevens niet weet, vraag ons dan jouw login gegevens te bezorgen.

Stap 2. Open email account instellingen Navigeer in cPanel bovenin naar E-mailaccounts of zoek met de zoekbalk.

Stap 3. Maak een nieuw email adres aan De e-mail accounts pagina wordt weergegeven met de lijst van mailadressen. Klik bovenin op de knop 'Maken' of 'Create' en vul de gewenste details in.

Stap 4. Vul de details in Vul je gewenste naam en gewenste wachtwoord in. Wanneer alles is ingevuld, klik je op 'Maken'.

Stap 5. Controle via webmail Je kunt nu testen of je login goed werkt door in te loggen op jouw webmail die je meestal kan bereiken door de volgende url in te geven in jouw browser: https://jouwdomeinnaam.be/webmail waarbij je jouwdomeinnaam.be vervangt door je eigen domeinnaam. Meer info omtrent de webmail kan je hier terugvinden.

Indien je je mail ook wilt toevoegen aan je mailprogramma, surf naar de instellingen van mijn e-mailaccount.

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.