Email wachtwoord wijzigen

Opgelet! Indien je het wachtwoord van een mailadres aanpast, zal dit op alle verbonden toestellen (denk bijvoorbeeld aan laptops, tablets en smartphones waarop deze mailaccount ingesteld werd) aangepast moeten worden.

Stap 1. Log in op je cPanel-omgeving

Indien je je cPanel gegevens niet weet, vraag ons dan jouw login gegevens te bezorgen.

Stap 2. Open email account instellingen Navigeer in cPanel bovenin naar E-mailaccounts of zoek met de zoekbalk.

Stap 3. Klik op de knop "Beheren" naast het mailadres dat je wenst te verwijderen

Stap 4. Vul het nieuwe wachtwoord in bij het voorziene veld

Stap 5. Klik onderaan de pagina op "Update email settings"

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.