Wachtwoord hosting wijzigen

Het is verstandig je wachtwoord van DirectAdmin met regelmaat te wijzigen, zodat niemand toegang tot je account heeft. Het is sterk aan te raden een wachtwoord te kiezen dat een combinatie van hoofd- en kleine letters, symbolen, en cijfers bevat. Je kunt het wachtwoord als volgt wijzigen.

Stap 1. Log in op DirectAdmin.

Geen toegang tot jouw hosting? Vraag ons jouw gegevens door te sturen.

Stap 2. Klik bovenin op je gebruikersnaam en ga naar 'Password'.

Stap 3. Voer de gevraagde gegevens in en klik daarna op 'Verzenden' om de wijzigingen op te slaan.

• Huidig ​​DirectAdmin-wachtwoord: je huidige wachtwoord.

• Voer een nieuw wachtwoord in: het nieuwe wachtwoord.

• DirectAdmin-account, Primair FTP-account en Hoofddatabase-account: geef aan waarvoor je het nieuwe wachtwoord wilt gebruiken.

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.