PHP versie wijzigen

Het kan zijn dat je een andere PHP-versie wilt gebruiken dan de versie die standaard geactiveerd is.

Opgelet! Indien je de PHP-versie wijzigt, kan het voorvallen dat bepaalde functionaliteiten op jouw website niet meer correct werken.

Stap 1. Log in op DirectAdmin.

Geen toegang tot jouw hosting? Vraag ons jouw gegevens door te sturen.

Stap 2. Ga in het hoofdmenu naar 'Domain setup'

Stap 3. Klik op domeinnaam waarvan je de PHP-versie wenst aan te passen

Stap 4. Klik aan de rechterzijde op 'PHP version Selector'

Stap 5. Selecteer in het popup-venster de gewenste PHP-versie en bewaar

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.