FTP gebruiker aanmaken

Stap 1. Log in op DirectAdmin.

Geen toegang tot jouw hosting? Vraag ons jouw gegevens door te sturen.

Stap 2. Ga in het menu naar 'Account manager''FTP management'.

Stap 3. Klik op de knop 'Create FTP account' aan rechterzijde van de pagina

Stap 4. Vul de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in voor de nieuwe FTP-account.

Kies steeds voor Domain indien je de gebruiker toegang wil geven tot de root van je hosting acocunt.

Stap 5. Klik onderaan op de knop 'Create'

copixa inschakelen?

Copixa inschakelen om dit uit te voeren kan ook altijd. Surf naar Ik heb een andere vraag en omschrijf zo gedetailleerd mogelijk wat wij voor je kunnen doen.